Reglement Humcoven Tourspel 2021 geplaatst

Het Reglement, dat nagenoeg ongewijzigd is ten opzichte van afgelopen jaar, is vandaag geplaatst op onze site. Digitaal inschrijven aan de hand van rennernummers voor ons Tourspel is mogelijk vanaf woensdag 23 juni als de officieuze startlijst bekend is. Schrijf je liever handgeschreven in? Dit kan. Wel willen je vriendelijk vragen daarmee te wachten tot 23 juni, zodat de rennernummers die je nodig hebt bekend zijn. Voor verdere informatie zie onze pagina Inschrijven. De deadline voor een inschrijving is zaterdag 26 juni 12.00 uur.

We hopen dat iedereen ook dit jaar weer het spektakel dat Tour de France heet wensen te combineren met de spanning van het meespelen in het HUMCOVEN-TOURSPEL. Uiteraard zijn ook nieuwe deelnemers van harte welkom!

Winnaar Humcoven Tourspel 2020 ontvangt persoonlijk zijn prijs

Door de Corona maatregelen bleek het lange tijd moeilijk voor de organisatie om de prijzen van het Humcoven Tourspel 2020, zoals doen gebruikelijk, persoonlijk te overhandigen. De meeste prijzen werden daarom al per bank overgemaakt of per post opgestuurd. Dit met uitzondering van de grootste prijs van ons spel, de hoofdprijs. Deze kwam winnaar Michiel Ghijsen, tevens organisator van ons spel, uiteraard persoonlijk toe. Hij kreeg de prijs voor zijn overwinning twee weken geleden in de stralende zon van hartje Nijmegen alsnog uitgekeerd door Bjorn Molling.

Voorafgaand aan dit heugelijke moment werd Dave van Toor op de golfbanen in Molenhoek zijn gewonnen dagprijsgelden uitgereikt. Dit alles werd met de camera vastgelegd.

Lees hier nog een keer over de prijswinnaars in het Humcoven Tourspel 2020.

HUMCOVEN TOURSPEL 2021

Terwijl deze maand in Italië de eerste grote ronde van het jaar wordt verreden, is de organisatie van het HUMCOVEN TOURSPEL alweer in voorbereiding op de Tour de France van 2021.

De 108e Tour de France start op zaterdag 26 juni 2021 in Brest met een boeiende heuvelaankomst. Een uitgelezen mogelijkheid voor onze Mathieu van der Poel om in zijn eerste touretappe meteen de winst en het Geel te pakken. Het peloton wacht in de daaropvolgende drie weken een gevarieerd parcours met volop kansen voor sprinters, punchers en klimmers. Ook krijgen de tijdritspecialisten twee kansen.

Voor het HUMCOVEN TOURSPEL 2021 zullen omsteeks 11 juni het reglement en andere documenten online geplaatst worden. Houd deze website dus goed in de gaten. Wie wordt de opvolger van Michiel Ghijsen, die afgelopen jaar voor de tweede keer ons Tourspel wist te winnen! Wij verheugen ons op een nieuw Tourspel en hopen in ieder geval weer alle deelnemers van afgelopen jaren plus nieuwe wielerfanaten te mogen begroeten!

Het HUMCOVEN TOURSPEL staat open voor sponsoring. Mede dankzij onze partners kunnen we ieder jaar mooie prijzen uitkeren. Heeft u interesse om partner te worden van het HUMCOVEN TOURSPEL? Neem dan contact op met de organisatie.