Eerste stand morgen om 12.00!

Wegens het grote aantal late inschrijvingen zal er vanavond nog geen stand geplaatst kunnen worden. Deze kan morgenmiddag verwacht worden rond 12 uur. We kunnen reeds melden dat we in totaal 134 inschrijvingen hebben, iets minder dan vorig jaar. De prijzenpot zal echter groter zijn, mede door de sponsoring van Bijlesnetwerk. We hebben een eerste prijs van 115 euro aflopend tot 10 euro voor de tiende plek.

Nog een kleine vierentwintig uur!

Nog één etmaal en dan start het grootste wielercircus ter wereld weer! Door de lijstjesinvullers zullen nu de laatste puzzelstukjes in elkaar worden geschoven en de laatste knopen zullen worden doorgehakt. Inmiddels stroomt onze mailbox behoorlijk vol met inschrijvingen en krijgen we ook de eerste meldingen dat enkele rebussen van de BHM-PUZZEL reeds opgelost zijn!

De deadline voor de inschrijvingen is morgenmiddag 14.00

Aanvullende Reglementsbepalingen

(1) Prijzen lager dan 1 euro worden niet uitgekeerd, maar komen ten behoeve van de Buurtvereniging.
(2) Het is niet toegestaan om op één lijst bij de voorspelling van één bepaald klassement meerdere keren dezelfde renner in te vullen.
(3) Het is niet toegestaan om op één lijst meerdere keren dezelfde renner in te vullen bij de renners, die iedere etappe in aanmerking komen voor de punten (Allroundlijst: de basis 20 + 5 reserves. Daglijst: de basis 15 + 5 reserves).