Reglement Tourspel 2018

Afgelopen weekend heeft de organisatie van het HUMCOVEN TOURSPEL 2018 het reglement officieel vastgesteld. Dit is per ommegaande dan ook terug te vinden op onze website. Inschrijven is mogelijk vanaf woensdag 4 juli 2018 via het welbekende inschrijfformulier in Excel dat dan online geplaatst wordt. Liever handmatig inschrijven? Ook dit blijft mogelijk. Raadpleeg hiertoe onze inschrijfpagina. Deadline voor het inschrijven is zaterdag 7 juli 2018 om 11.00 uur, want dan start de Tour van 2018!

HUMCOVEN TOURSPEL 2018

De eerste grote ronde van het jaar is afgelopen maand voltooid. Chris Froome bleef onze landgenoot Tom Dumoulin na ruim drie weken koers met een dikke halve minuut voor in het eindklassement van de Giro d’Italia. Deze maand zal, zonder Oranje, vooral in het teken staan van het WK voetbal én is er natuurlijk veel aandacht voor de jaarlijkse voorbereidingskoersen op de Tour de France! De 105e editie van La Grande Boucle start op zaterdag 7 juli met een vlakke etappe op het eiland Île de Noirmoutier. De renners wachten komende ronde een uitdagend parcours met volop kansen voor sprinters, liefhebbers van kasseien, punchers en klimmers.

Ook voor de organisatie van het HUMCOVEN TOURSPEL is de maand juni traditioneel een voorbereidingsmaand. We maken ons op voor de twaalfde editie van ons spel. Halverwege juni plaatsen we het reglement en andere documenten met het oog op de Tour van 2018 online. Houd deze website dus goed in de gaten. Grote vraag is natuurlijk wie René Daniels opvolgt, die afgelopen jaar een historische dubbel boekte! Wij kijken er naar uit en hopen in ieder geval weer alle deelnemers van de afgelopen jaren alsmede nieuwe wielerfanaten te mogen begroeten!