HUMCOVEN TOURSPEL 2019

Op zaterdag 6 juli 2019 start de 106e editie van Tour de France in Brussel. De ronde opent met een vlakke rit door en rondom de ‘Europese’ hoofdstad. Sprinters van naam zoals onze eigen Dylan Groenewegen, krijgen dan een prachtige kans om het geel te grijpen. Om extra cachet aan de belevenis van de Tour toe te voegen, organiseren we ook dit jaar weer het HUMCOVEN TOURSPEL, voor alweer de dertiende keer op rij.

Wie gaat titelhouder Mike Deswijzen opvolgen als winnaar van het HUMCOVEN TOURSPEL? Wie schrijft er historie in de eregalerij? We hopen dat onze trouwe spelers ook dit jaar weer van de partij zijn en nodigen ook nieuwe deelnemers uit zich in te schrijven voor het HUMCOVEN TOURSPEL 2019!

Het Reglement is geplaatst op deze site. Digitaal inschrijven aan de hand van rennernummers is mogelijk vanaf woensdag 3 juli, dan verwachten we dat de officieuze startlijst bekend is. Schrijf je liever handgeschreven in? Dit blijft mogelijk. Wel willen je vriendelijk vragen ook daarmee te wachten tot 3 juli zodat de rennernummers (die je nodig hebt) bekend zijn. Voor verdere informatie zie onze pagina Inschrijven.