HUMCOVEN TOURSPEL 2021

Terwijl deze maand in Italië de eerste grote ronde van het jaar wordt verreden, is de organisatie van het HUMCOVEN TOURSPEL alweer in voorbereiding op de Tour de France van 2021.

De 108e Tour de France start op zaterdag 26 juni 2021 in Brest met een boeiende heuvelaankomst. Een uitgelezen mogelijkheid voor onze Mathieu van der Poel om in zijn eerste touretappe meteen de winst en het Geel te pakken. Het peloton wacht in de daaropvolgende drie weken een gevarieerd parcours met volop kansen voor sprinters, punchers en klimmers. Ook krijgen de tijdritspecialisten twee kansen.

Voor het HUMCOVEN TOURSPEL 2021 zullen omsteeks 11 juni het reglement en andere documenten online geplaatst worden. Houd deze website dus goed in de gaten. Wie wordt de opvolger van Michiel Ghijsen, die afgelopen jaar voor de tweede keer ons Tourspel wist te winnen! Wij verheugen ons op een nieuw Tourspel en hopen in ieder geval weer alle deelnemers van afgelopen jaren plus nieuwe wielerfanaten te mogen begroeten!

Het HUMCOVEN TOURSPEL staat open voor sponsoring. Mede dankzij onze partners kunnen we ieder jaar mooie prijzen uitkeren. Heeft u interesse om partner te worden van het HUMCOVEN TOURSPEL? Neem dan contact op met de organisatie.