Inschrijfformulier 2021

INSCHRIJFFORMULIER HUMCOVEN TOURSPEL 2021

Klik op onderstaande wielerfoto om het digitale inschrijfformulier te downloaden. Belangrijk: lees voor u begint met inschrijven onderstaande instructie voor het invullen van het formulier goed door.

— De uiterste inlevertijd van een inschrijving is zaterdag 26 juni 12.00 uur —

Afbeeldingsresultaat voor start wielerwedstrijd

 

 

 

 

 

 

Uitleg digitaal inschrijven

  1. We adviseren om het formulier op te slaan op uw PC (en geen tablet of telefoon te gebruiken).
  2. Na openen van het formulier zijn er twee tabbladen te zien, één met daarin 2 allroundlijsten en één met daarin 3 daglijsten.
  3. Na invullen van de contactgegevens, vult u de lijsten in door het nummer van de renner in te voeren in de lichtgroene cellen (onder het kopje nr.). De renner verschijnt dan vanzelf in de kolom ernaast.
  4. De renners staan genummerd op achternaam. De nummers zijn op alfabetische volgorde te vinden onderin ieder formulier.
  5. De nummers zijn ook in PDF-format beschikbaar. Klik hier voor de nummers met renners op alfabetische volgorde, of klik hier voor de nummers met renners per ploeg gerangschikt. U kunt ze ook terugvinden onder het kopje Tour-informatie ‘startlijst’ elders op onze site.
  6. Zorg dat u alle velden invult – dus ook reserves – en geen dubbele renners selecteert.
  7. Vergeet de bonusvragen niet in te vullen bij de allroundlijsten om kans te maken op prijzen.
  8. Controleer zelf bij formuliercontrole onderaan het formulier of alles goed is ingevuld.
  9. Het formulier slaat u op onder vermelding van uw naam in de bestandsnaam en u mailt het als bijlage met begeleidend e-mailbericht naar humcoventourspel@gmail.com.
  10. U ontvangt van ons automatisch antwoord dat uw mail in goede orde is ontvangen.

Handmatig inschrijven
Liever handmatig inschrijven? Download dan het papieren inschrijfformulier, print het uit en stuur het ons als foto toe of bezorg het ons persoonlijk! Klik hier om de handmatige inschrijving te starten (gebruik de rennernummers). Indien rennernummer en rennernaam niet corresponderen met elkaar telt de rennernaam.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld kunt u afgeven bij een van de organisatoren of overmaken per bankrekening via NL78RABO0109707397 ten name van BPJ Molling te Meerssen. Vermeld bij een overboeking uw naam, het aantal inschrijvingen en dat het gaat om het HUMCOVEN TOURSPEL. Een allroundlijst is 7,50 euro per stuk; een daglijst 4 euro per stuk.

U kunt ook via Tikkie uw betaling verwerken.

Vragen of hulp nodig? Neem contact op met de Organisatie.  

Ga hier naar het reglement