Inschrijfformulier

Net als verleden jaar hebben we het digitale inschrijfformulier in Excel ontworpen. Dit werkt heel eenvoudig. Toch even een korte, mogelijk overbodige, toelichting:

We adviseren allereerst om het formulier op te slaan op uw PC, voor u begint met invullen. Na openen ziet u twee tabbladen (één met daarin de allroundlijsten, één met daarin de daglijsten). U vult de lijsten in door de renners (per cel) te selecteren uit de lijst (openen via pijltje). Zorg dat u alle velden invult en geen dubbele renners selecteert! Vul ook de klassementen en bonusvragen in. Klaar met invullen? Controleer dan zelf onder aan het formulier of alles goed is ingevuld. Het formulier slaat u vervolgens op en mailt u door naar tourspel@humcoven.nl. NB: Indien u een of meerdere renners wilt invullen die niet op de lijst voorkomen kunt u de naam van deze renner(s) zelf toevoegen vanaf cel N209 (en verder) om ze vervolgens net als alle andere renners te selecteren in de lijst.

Klik op het plaatje ‘Start’ om uw inschrijving digitaal te starten!

U kunt zich inschrijven tot en met zaterdag 2 juli 12.45 uur!

Wilt u liever handmatig inschrijven? Dat kan ook! U doet dit door hieronder het PDF-inschrijfformulier te downloaden, uit te printen, in te vullen, en vervolgens gescand per e-mail in te sturen naar tourspel@humcoven.nl of door het persoonlijk af te geven bij een van de organisatoren.
Download hier uw handmatige inschrijving!