Inschrijfformulier

INSCHRIJFFORMULIER HUMCOVEN TOURSPEL 2020 IS BESCHIKBAAR

Start met een klik op de pelotonfoto uw inschrijving voor het HUMCOVEN TOURSPEL 2020. Ons Excel-inschrijfformulier zal dan gedownload worden.

— De uiterste inlevertijd van een inschrijving is zaterdag 29 augustus 14.00 uur —

Afbeeldingsresultaat voor start wielerwedstrijd

 

 

 

 

 

 

Digitaal Inschrijven

  1. We adviseren om het formulier op te slaan op uw computer (en voor het inschrijven geen tablet of telefoon gebruiken).
  2. Na openen van het formulier zijn er twee tabbladen te zien, één met daarin 2 allroundlijsten en één met daarin 3 daglijsten.
  3. Na invullen van de contactgegevens, vult u de lijsten in door het nummer van de renner in te voeren in de lichtgroene cellen (onder nr.). De renner verschijnt dan vanzelf in de kolom ernaast.
  4. De renners staan genummerd op achternaam. De nummers zijn op alfabetische volgorde te vinden onderin ieder formulier.
  5. De nummers zijn ook in PDF-format beschikbaar. Klik hier voor de nummers met renners op alfabetische volgorde. Klik hier voor de nummers met renners per ploeg gerangschikt. U kunt ze ook terugvinden onder het kopje Tour-informatie ‘startlijst’ elders op onze site.
  6. Zorg dat u alle velden invult – dus ook reserves – en geen dubbele renners selecteert.
  7. Vergeet de bonusvragen niet in te vullen bij de allroundlijsten om kans te maken op een extra prijsje.
  8. Controleer zelf bij formuliercontrole onderaan het formulier of alles goed is ingevuld.
  9. Het formulier slaat u op (liefst onder vermelding van uw naam in de bestandsnaam) en u mailt het als bijlage met begeleidend e-mailbericht naar humcoventourspel@gmail.com.
  10. U ontvangt van ons automatisch antwoord dat uw inschrijving in goede orde is ontvangen.

Handmatig inschrijven
Liever handmatig inschrijven? Download dan het papieren inschrijfformulier, print het uit en stuur het ons toe of bezorg het ons persoonlijk! Klik hier om de handmatige inschrijving te starten (gebruik de rennernummers uit onze Alfabetische Lijst of onze Lijst per Ploeg). Indien rennernummer en rennernaam niet corresponderen met elkaar telt de rennernaam.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld kunt u afgeven bij een van de organisatoren of overmaken per bankrekening via NL78RABO0109707397 ten name van BPJ Molling te Meerssen.
Vermeld bij een overboeking uw naam, het aantal inschrijvingen en dat het gaat om het HUMCOVEN TOURSPEL.

U kunt ook via Tikkie/iDeal uw betaling verwerken.

Vragen of hulp nodig? Neem contact op via: humcoventourspel@gmail.com.

Ga hier naar het reglement