Fernand Tielens blijft leider

Frankrijk en Argentinië deden gisteren wat heel wat deelnemers mochten verwachten. Frankrijk had geen moeite met Honduras en won eenvoudig met 3-0, Argentinië rekende zonder groots spel af met Bosnië-Herzegovina (2-1). Ecuador en Zwitserland leken af te stevenen op de eerste remise van dit WK, echter een doelpunt diep in blessuretijd van Seferovic leverde de Zwitsers alsnog een 2-1 overwinning op. In het HUMCOVEN WKSPEL blijft Fernand Tielens leider. Hij haalde uit de drie wedstrijden ook een goede score van 27 punten. Tielens zal daarmee al voorzichtig gaan denken aan de eerste periode, echter zijn er nog 5 wedstrijden te spelen en is het gat met zijn twee naaste belagers, Maarten Schoemaker en Ralph Dreessen, slechts één goed voorspelde toto.

Een gedachte over “Fernand Tielens blijft leider”

  1. ik ben al aan het dromen maar het zijn nog spannende wedstrijden.
    hoop gevestigd op de zuiderburen. veel wedstrijden valt de beslissing in de laatste fase denk aan de zwitsers net duitsers voor mij was dit schitterend.
    succes iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>