Piet Lonis grijpt de macht!

Het Nederlands Elftal is er helaas niet in geslaagd om de finale van het WK Voetbal te behalen. Tegen Argentinië werd weliswaar in voetballend opzicht weinig weggegeven, maar aanvallend werd ook niets gecreëerd. Dit betekende opnieuw veroordeling tot strafschoppen, dit keer met fatale afloop. Desondanks mag Oranje terugkijken op een uitstekend toernooi dat gisteravond nog kleur werd gegeven met het behalen van de derde plek ten koste van Brazilië.

Middels het juist voorspellen van de finale van het WK, Duitsland – Argentinië, en Nederland als troostkampioen heeft Piet Lonis momenteel de beste papieren om het HUMCOVEN WKSPEL 2014 op zijn naam te gaan schrijven. De voorzitter van buurtvereniging Humcovenderveld lijkt op het juiste moment koploper te zijn geworden in ons spel en moet alleen nog in spanning afwachten wie vanavond Wereldkampioen voetbal gaat worden. Hier zijn nog 40 punten mee te behalen en dus kunnen theoretisch gezien ook Jeroen Ummels (tweede), Ralph Dreessen (derde), Maarten Schoemaker (vierde), Stefan Verheul (vijfde) en Guido Penders (zesde) kans maken op eindwinst.

Zoals reeds eerder vermeld zal de eindstand met de allesbeslissende voorspelling van de nieuwe wereldkampioen en het slotwoord van de organisatie met daarin opgenomen de winnaars van de bonusvragen dinsdag 22 juli 2014 rond de klok van 21.00 geplaatst worden. We wensen iedereen een mooie finale toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>