Piet Lonis kroont zich tot eindwinnaar van het HUMCOVEN WKSPEL

Piet Lonis, al jarenlange trouwe deelnemer aan ons spel als lid en voorzitter van Buurtvereniging Humcovenderveld Meerssen, heeft de winst in het HUMCOVEN WKSPEL naar zich toegetrokken. Hij zette zijn geld  en vertrouwen in de finale op ‘Die Mannschaft’, wat de mannen van Joachim Löw niet beschaamd hebben. Na een moeizame strijd trok Duitsland en daarmee Piet Lonis uiteindelijk aan het langste eind in het wereldkampioenschap voetbal 2014. Zo valt er deze voetbaljaargang toch nog wat te vieren voor Piet, zijn favoriete club Roda JC degadreerde namelijk dit seizoen uit de eredivisie. Piets eindzege krijgt nog meer glans doordat hij tevens periodetitel vijf pakt. Zoon Niek Lonis deelt enigszins in de vreugde doordat hij al eerder periodetitel twee pakte.

Op plaats twee is verdiend de financieel specialist uit Nijmegen, Maarten Schoemaker, geëindigd. Maarten heeft gedurende het hele spel in of rond de top tien gestaan met een mooie tweede plaats als uitkomst. De derde plek is weggelegd voor Paul Brauers. Paul miste net aan de tweede periodetitel, maar dit gemis is door deze ‘bronzen plak’ ruimschoots goed gemaakt. Op de vierde stek zijn Jesper en Lynn Nypels geëindigd. Deze combi hebben we het hele WKSPEL niet aan de top gezien, maar wie het laatst lacht, lacht duidelijk het best! De vijfde plaats is weggelegd voor oud-winnaar en winnaar van periodetitel vier, Jeroen Ummels, die bij winst voor Argentinië wederom op het hoogste schavot had mogen staan. De Albicelestes lieten Jeroen echter in de steek.

Gedeeld zesde is Ralph Dreessen geworden tezamen met…… ja…… met…… opnieuw Ralph Dreessen! Een ongelofelijk toeval en een knappe prestatie om met twee verschillende lijsten aan het eind hetzelfde aantal punten te scoren en zo hoog te eindigen. Ralphs hoge eindklassering wordt kracht bijgezet door winst in de eerste periode. Stefan Verheul, George van der Velden en Guido Penders maken de top tien compleet met respectievelijk plek acht en een gedeelde plek negen.

Naast bovenstaande winnaars van de eindprijzen zijn er ook nog de winnaars van de bonusprijzen te verkondigen. Gisteravond heeft loting plaatsgevonden door beëdigd ‘wedstrijdcommissaris’ en enthousiast deelnemer Johan Bosma, wiens handstrekking de volgende gelukkigen opleverde. De tegoedbonnen van Keurslagerij America behorend bij bonusvraag 1 en 3 zijn gewonnen door Ricardo Weiss en Thomas Croughs. Ricardo Weiss was een van de zeventien inschrijvingen die Vlaar goed voorspelde  als speler die de meeste minuten zou maken voor het Nederlands Elftal. Thomas Croughs was een van de  - toevalligerwijs ook – zeventien inschrijvingen die Robben goed voorspelde als speler die de meeste minuten zou maken voor het Nederlands Elftal. Zowel Ricardo als Thomas konden bij bonusvraag 1 winnen, omdat bonusvraag 3 (uit welk land komt de topscorer) met antwoord Colombia geen goede inzender kende. Daarmee kon de prijs van bonusvraag 3 doorschuiven als extra prijs naar bonusvraag 1.  Bonusprijs 2, de tegoedbon van Eetcafé Basiliek, is toegevallen aan Jean Ghijsen. Jean voorspelde net als zes anderen het aantal rode kaarten van tien stuks in totaal, correct.

Wij als organisatie feliciteren alle prijswinnaars, daar waar mogelijk zullen de gewonnen prijzen volgend weekend (zaterdag/zondag) door ons persoonlijk overhandigd worden. Wij hebben ook dit jaar het HUMCOVEN WKSPEL met veel plezier georganiseerd en hopen dit nog vele jaren te kunnen blijven doen. Daarnaast hopen wij uiteraard iedereen met een goed gemoed terug te zien bij het HUMCOVEN EKSPEL van 2016.

Ten slotte danken wij een ieder die deze editie van het HUMCOVEN WKSPEL mede mogelijk heeft gemaakt, in het bijzonder onze sponsors Bijlesnetwerk, Keurslagerij America en Eetcafé Basiliek.

Au revoir, à la France en 2016!

Een gedachte over “Piet Lonis kroont zich tot eindwinnaar van het HUMCOVEN WKSPEL”

  1. Piet en alle andere prijswinnaars van harte gefeliciteerd! Dank aan iedere deelnemer voor het meespelen in het HUMCOVEN WKSPEL!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>