Ralph Dreessen II stijlvol naar winst eerste periode

De eerste prijswinnaar in het HUMCOVEN WKSPEL is bekend. Koploper Ralph Dreessen liet er geen enkele twijfel over bestaan en wist als enige deelnemer België – Algerije (2-1) en Rusland – Zuid-Korea (1-1) helemaal juist te voorspellen. Voor zijn achtervolgers was hij daarmee niet meer te achterhalen in de eerste periode. Bovendien groeit zijn voorsprong in het algemene klassement. Ralph heeft nu vijf punten voorsprong op de verassende nieuwe nummer 2, Wim van Weersch. Nieuwe naam in de top 10 is die van Piet Lonis, die net als de koploper en Wim van Weersch een gelijkspel bij Rusland – Zuid-Korea voorspelde. In het algemene klassement is nog niet de wedstrijd Brazilië –Mexico meegenomen, die gisterenavond eveneens gespeeld werd, en in een brilstand eindigde. Dit om verwarring te voorkomen met de wedstrijden die toebehoren aan periode I. De wedstrijd Brazilië – Mexico, die meetelt voor periode II, zal morgen in de stand verwerkt worden.

Een gedachte over “Ralph Dreessen II stijlvol naar winst eerste periode”

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste jaren het voetbal minder volg dan het wielrennen. Maar ik vind dat jullie altijd een heel leuk tourspel organiseren en toen de uitnodiging kwam om deel te nemen aan het WK spel dacht ik, ik doe mee. Ik heb aan mijn zoontje Jorn van 5 jaar gevraagd, wat denk je wat de uitslag is en zo hebben we samen deze lijstjes ingevuld.

    Ik wens alle deelnemers heel veel succes toe.

    Groet Ralph

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>