Stuivertje wisselen, Jeroen Ummels weer eerste!

Jeroen Ummels heeft zowel Nederland als Argentinië correct voorspeld in de halve finale, waardoor hij weer over Maarten Schoemaker heen wipt naar plek een. Maarten had alleen Argentinië in de halve finale. Is Jeroen Ummels op weg naar een tweede zege of zal hij nog gestuit worden?

Op plek twee vinden we nu Ralph Dreesen, hij klimt twee plaatsen. Ook Piet Lonis en Guido Penders maken een mooie opmars. In de vijfde periode is de leiding in handen van Stefan Verheul, hij heeft een minieme voorsprong op Ralph Dreesen en Robert Stals.

De volgende stand zal op zondagmiddag geplaatst worden. Hierin opgenomen zullen de troostkampioen zijn en de finalelanden. De eindstand met de allesbeslissende voorspelling van de nieuwe wereldkampioen en het slotwoord met daarin opgenomen de winnaars van de bonusvragen zijn te verwachten op dinsdag 22 juli 2014 rond de klok van 21.00. Wij hopen uiteraard dat Nederland in de finale komt, al zullen sommige deelnemers daar mogelijk met gemengde gevoelens naar kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>